17. marraskuuta 2021
Riitta Hannonen
Kymsoten Lastenneurologian yksikkö Kotkassa hakee neuropsykologia tai neuropsykologiaan perehtyvää psykologia 1.1.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Lastenneurologian yksikössä on ajanvarauspoliklinikka ja lastenneurologinen tutkimusyksikkö. Työn pääpaino on neuropsykologisissa yksilötutkimuksissa ja kuntoutuksen suunnittelussa. Psykologi toimii lastenneurologisessa tutkimusyksikössä ja poliklinikalla yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Yhteistyö avohoidon tahojen kanssa on vakiintunutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Ensisijaisesti haemme neuropsykologia, mutta katsomme eduksi myös perehtyneisyyden ja kiinnostuksen neuropsykologiaan. Tehtävässä on loistava mahdollisuus kartuttaa kokemusta neuropsykologian alalta ennen erikoistumisopintoja.

Tarjoamme vaativassa tehtävässä neuropsykologikollegan ohjauksen, kokeneen työyksikön tuen sekä asianmukaisen työnohjauksen. Tarjoamme monipuolisen, merkityksellisen ja kehittyvän työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan.

Yhteystiedot:
Palveluesimies, psykologi Tarjaliisa Raitanen p. 044 2231 279, tarjaliisa.raitanen@kymsote.fi
Ylilääkäri Tiina Wallden p. 044 2691504
Neuropsykologi Riitta Hannonen riitta.hannonen@kymsote.fi